Tweedaagse voetbaldagen bij TAVV in de zomervakantie!

Ter Aar | Is jouw kind dol op voetbal, of ben je bang dat er deze zomer te veel computerspelletjes gespeeld worden? Dan wil je deze tweedaagse bij TAVV op 4 en 5 augustus zeker niet missen. Deze zomervakantie kan jouw kind twee dagen lang komen trainen als een topspeler op de nieuwste tactieken, technieken en trucs.

Aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voetbalopleidingscentrum.nl maakt de hoofdmomenten van het voetbal op een leuke manier trainbaar voor iedereen. En dat is niet het enige. Naast beter worden, worden de trainingen afgewisseld met animatie. Zo hebben zij een speciale voetbalquiz, zijn de AA-games terug van weggeweest en ligt is er nog veel meer leuks in het verschiet.

Programma
De voetbaldagen in de zomervakantie bij TAVV zijn toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Onder leiding van de leukste gediplomeerde trainers, zijn een geweldige tweedaagse en nieuwe vrienden gegarandeerd. Winnaars? Die verdienen tijdens deze tweedaagse fantastische prijzen. En dan hebben we het leukste nog niet eens verklapt. Op dag 2 gaan we voetgolfen, komt er een opblaasbare stormbaan en gaan we met SmartGoals aan de slag.

Aanmelden
Wil jij jouw kind ook opgeven voor de tweedaagse bij TAVV? Dat is mogelijk via www.voetbalopleidingscentrum.nl. De kosten voor de tweedaagse bedragen €99,- per persoon en de dagen duren van 09:30-15:30 uur. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes, een stormbaan en fantastische prijzen. En wist je dat je tot maandag 6 juni extra voordelig kunt boeken door gebruik te maken van de code XLGZ-6AHR-EGTZ. Meld je snel aan!

Sportblessure? Nu aanpakken!

Voorbeschouwing DWO – TAVV