Voorbeschouwing DWO – TAVV

Zoetermeer | Dinsdagavond zal TAVV in de tweede ronde van de nacompetitie aantreden tegen DWO. Zelf rekende men in een zinderende wedstrijd met 2-3 af met SC Monster en DWO was met 0-1 te sterk voor tweedeklasser Te Werve. Beide ploegen zijn nu nog maar één zege verwijderd van een plaats in de finale, voor de verliezer zit net als in de eerste ronde de nacompetitie er direct op.

TAVV plaatste zich als nummer vier van 3A voor de nacompetitie, DWO deed dit als nummer drie van 3B. Wel eindigde DWO op maar liefst negen punten achterstand van runner-up SC Monster, de ploeg die dus afgelopen zaterdag werd uitgeschakeld door TAVV. Wat vooral opvalt bij DWO is het doelsaldo. Het was met maar liefst 76 treffers de meest scorende ploeg van de competitie, het kreeg echter ook 45 doelpunten om de oren. Voorin lijkt men het dus goed op orde te hebben, maar achterin zit op papier de achilleshiel. Toch hield het afgelopen zaterdag tegen Te Werve ‘de nul’…

Beide ploegen beginnen in elk geval vol vertrouwen aan de onderlinge confrontatie. In DWO lijkt TAVV een iets mindere tegenstander te treffen dan SC Monster, echter mag de ploeg uit Zoetermeer zeker niet onderschat worden. DWO doet net als TAVV namelijk al jarenlang mee in de strijd om de bovenste plaatsen, dus de ploeg van Dennis Tijssen zal ongetwijfeld gewaarschuwd zijn.

De winnaar van dit duel mag zich gaan opmaken voor de finale tegen de winnaar van het duel tussen FC Oudewater en Soccer Boys. Deze finale zal aanstaande zaterdag op neutraal terrein plaatsvinden.

Foto website TAVV

Tweedaagse voetbaldagen bij TAVV in de zomervakantie!

Ajax komt naar Nieuwkoop!