Dennis Tijssen jaar langer bij TAVV

Ter Aar | TAVV en hoofdtrainer Dennis Tijssen gaan een jaar langer met elkaar door. Tijssen is momenteel aan zijn eerste seizoen bij de Ter Aarders bezig, nadat hij dit seizoen Frenk van der Kleij opvolgde. Ondanks de teleurstellende resultaten voor de coronastop – er werden slechts twee punten in vier wedstrijden behaald – zijn beide partijen blij met elkaar.

Chiel Scholte – voorzitter van de technische commissie van TAVV – laat in een reactie weten dat de contractverlenging niet meer dan logisch was. ‘Ondanks het door Corona geteisterde korte en vreemde seizoen waren de gesprekken met zowel Dennis als de spelersraad erg positief. De kennis, kunde en bevlogenheid van Dennis wordt door de spelers enthousiast ontvangen en het grote plezier op de training is daarvan een logisch vervolg. Ook de samenwerking tussen Dennis en de overige leden van de technische staf is meer dan prima. Aangezien Dennis het ook prima naar zijn zin heeft en nog voldoende uitdaging ziet bij TAVV was een verlenging van de samenwerking dan ook snel beklonken.’

Naast Tijssen heeft ook de rest van de technische staf uitgesproken om volgend seizoen bij TAVV actief te blijven.

Archieffoto: Dennis Tijssen (links) en voorzitter Ruud Zonderop (rechts) na de ondertekening van het contract voor zijn eerste seizoen.

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

Ode aan de grensrechter

Sander van Dijk nieuwe hoofdtrainer Aarlanderveen