Restant van zes minuten levert Nicolaas Boys drie kostbare punten op

Nieuwveen | Vanavond heeft Nicolaas Boys de laatste zes minuten van de thuiswedstrijd tegen Sporting Leiden uitgespeeld. Op 31 maart jl. werd de wedstrijd bij een 1-1 stand gestaakt, nadat scheidsrechter De Goede zich bedreigd voelde door de met rood weggestuurde Gokhan Yazici, de aanvaller van de bezoekende partij.

Nicolaas Boys begon aan het restant van de wedstrijd met een man meer en vooraf was al duidelijk dat men vol op de aanval zou gaan spelen. Voor Sporting Leiden restte er niet anders dan het punt koesteren.

De ploeg van Dijar Kasim wist in de minimale beschikbare tijd knap het tij te keren en er nog een overwinning uit te slepen ook. Aanvoerder Sjef de Groot zette Nicolaas Boys direct op een 2-1 voorsprong en Fabio Dos Santos wist er in de laatste minuut ook nog 3-1 van te maken. Hierdoor boekte Nicolaas Boys zijn tweede zege in de derde klasse hoog en heeft het de vijfde plaats weer in het vizier. Komend weekend volgt de lastige uitwedstrijd tegen het Goudse Donk.