Zwemvereniging De Plas sluit seizoen af met vijfkamp

Nieuwkoop | Zondag 30 juni, het laatste Vijfkamp van het seizoen. Traditiegetrouw is deze wedstrijd in ons thuisbad in Nieuwkoop. Nog één keer knallen voor het eind van het seizoen, en dat deden ze wedstrijdzwemmers! We behaalden weer een aantal mooie medailles bij elkaar en er sneuvelden veel persoonlijke records.

Zo haalde Yara ruim 3,5 seconden van haar PR op de 100 meter wisselslag af. Maaike en Myrthe deden dit ook met een ruime 1,5 seconde. Jorja was deze wedstrijd twee seconden sneller op de 50 meter rug dan vorige keer. Roy zwom vijf seconden van zijn PR op de 100 meter wisselslag af. Ook Bram en Jarno waren lekker op dreef: ze zwommen allebei PR’s van een ruime vijf en drie seconden! Roos zwom ook een goede wedstrijd, ze haalde een PR én zette een strakke tijd neer op de 50 meter rugslag. Ilse dook dit keer dan eindelijk onder de 30 seconden op de 50 meter vrije slag en was van haar oude PR van 30.01 verlost!

Kortom, superprestaties van onze zwemmers! Aankomende week hebben de wedstrijdzwemmers nog de zogenoemde ‘feestweek’ en gaan daarna genieten van de vakantie!

Zevenhoven Vrouwen op zoek naar coaches

De Nieuwkoop Halve Marathon 2019