NK Recreanten Basketbal in Nieuwkoop op 13 april

Nieuwkoop | Op zaterdag 13 april is het zover, het eerste officieuze NK (Nieuwkoops Kampioenschap) recreanten Basketbal vindt plaats in sporthal De Steupel in Nieuwkoop.

Op zaterdag 13 april spelen vijftien teams om de officieuze titel NK Recreanten Basketbal. Een aantal teams komen uit de regio, Popeye uit Bodegraven, Alphia uitAlphen, BS Leiden, en uiteraard ook NovoStars zelf uit Nieuwkoop. Ook zijn er teams uit Gouda, Oudewater, Lisse, Nieuw-Lekkerland, Maassluis, Voorhout en Rotterdam.

De eerste poulewedstrijden starten om 12:45 en de laatste wedstrijden zijn rond 16uur afgelopen. Na afloop is er een feestelijke prijsuitreiking gevolgd door een loterij waarbij de opbrengst volledig naar het jeugdweekend van NovoStars gaat.

De recreanten van NovoStars zijn een enthousiaste groep van 18 leden die op elke maandag avond trainen in de Steupel. De leeftijden variëren van 25 jaar tot en met 75 jaar. Ook een keer zin om mee te trainen? Kom op maandagavond om 20:15 eens kijken. We trainen van begin september tot en met eind mei.

Succesvolle Super Saturday bij volleybalvereniging Scarabee

Voorbeschouwing zaterdag 13 april (Speelronde 21)