0172SPORT-CUP

0172SPORT-CUP gaat dit jaar niet door

Langeraar | Afgelopen jaar stond de eerste editie van de 0172SPORT-CUP op het programma. Op een zonovergoten ‘Sportpark de Koet’ in Noorden streden acht ploegen om ‘de cup met de grote oren’. In de finale bleek Aarlanderveen uiteindelijk met 1-0 te sterk voor gastheer NSV’46. 

Dit jaar zou de tweede editie een iets andere opzet krijgen, waarbij er doordeweeks ook al een poulewedstrijd zou plaatsvinden. Vervolgens zou er op zaterdag 22 augustus – tegelijkertijd met de Langeraarse Kermis – een finaledag bij Altior op de planning staan.

Door het Coronavirus kan de Langeraarse Kermis al geen doorgang vinden en wij als organisatie zien ook teveel beperkingen om er een succesvolle editie van te maken. Na overleg met gastheer Altior is besloten om de 0172SPORT-CUP dit jaar niet door te laten gaan en zullen wij in 2021 een nieuwe poging gaan wagen.

Vanzelfsprekend vinden wij het erg jammer om deze beslissing te moeten nemen, maar tegelijkertijd is het wel de meest verstandige in de huidige omstandigheden. Wij hopen op jullie begrip en zullen er volgend jaar weer alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken.

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

De sport is helemaal van streek

De spelerscarrousel, 0172SPORT, Transfers

‘Transferwindow’ gesloten, wie speelt waar volgend seizoen?