Zondag 1 oktober 36e editie van de 7-Loop

Zevenhoven | Het parcours van editie 2023 loopt als vanouds door mooie, landelijke gebieden met onder andere het natuurgebied ‘De Groene Jonker’ en langs de mooie rivier ‘De Kromme Mijdrecht’. De routes van de 10km en EM zijn wat aangepast ten opzichte van eerdere jaren en gaan de lopers niet meer richting rotonde ‘t Haasje maar het Vijfbruggenpad op. Het startschot van deze afstanden wordt gegeven door onze Burgermeester Van Duijn.

De jeugd deze dag niet ontbreken bij de 7-Loop. Er zijn diverse afstanden voor de kinderen. Met 400 m, 800 m en een 2,2 km kunnen zij lopen rond het voetbalveld en het finishterrein in het mooie Zevenhoven. Voor deze kids geldt een gratis deelname en wordt hen een mooie glimmende medaille omgehangen bij de finish. Ook een springkussen en wat lekkers mogen niet ontbreken.

De 7-Loop is tevens onderdeel van het Gemeente Nieuwkoop Circuit, na de Halve van Nieuwkoop sluit het circuit het eindklassement in Zevenhoven. De prijswinnaar dient aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking. De prijsuitreiking van het circuit zal gedaan worden door onze Wethouder Sport- & bewegen, Tom De Kleer.

Start en finish vinden plaats bij SV Zevenhoven aan de Stationsweg. Gratis parkeergelegenheid (dichtbij gelegen). Inschrijving kan met korting via de website en zijn de kosten per looponderdeel € 7,-. Op de dag inschrijven kan ook en dan betaal je € 8,-. Kinderen hebben gratis deelname. Voor de 5 snelste lopers (dames en heren) zijn er prijzen te winnen. Tevens is er een prijs voor de beste Zevenhovenaar en Zevenhovense. Voor het Gemeente Nieuwkoop Circuit zijn aparte prijzen te winnen.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zondag 1 oktober en laten we er een geweldig loopevenement van maken! Bekijk de website www.7-loop.nl voor meer informatie zoals de routes, uitslagen en natuurlijk het inschrijven.

Domme handsbal komt Nicolaas Boys duur te staan

0172SPORT, Tom van der Weijden, Altior

Altior ziet debuut op zaterdag in het water vallen