Zevenhoven vergeet wedstrijd voortijdig te beslissen en verliest alsnog

Leiden | De ‘superstudenten’ van LSVV’70 zijn na de winterstop aan een opvallende serie bezig en daar hoopte de ploeg van Chris Snatersen een stokje voor te steken. Mede door de overwinning van vorige week begon de ploeg vol vertrouwen aan de wedstrijd, echter stond het na afloop toch weer met lege handen.

Zevenhoven begon uitstekend aan de wedstrijd en domineerde in het eerste half uur. Nick Mooren – de nog altijd zeventienjarige aanvalsleider van Zevenhoven – zorgde met een fraaie treffer voor een verdiende 0-1 voorsprong na goed voorbereidend werk van Erik de Boer. Diezelfde De Boer stond aan de basis van de 0-2. Zijn voorzet werd ietwat gelukkig binnengewerkt door Berry Peters. Peters vergat even later om de 0-3 te maken en daarmee de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Vanuit het niets kwam het ervaren LSVV terug in de wedstrijd en nog voor rust stond alweer de gelijkmaker op het scorebord, waarbij de tweede treffer uit een makkelijk gegeven vrije trap werd geproduceerd.

In de tweede helft drukte scheidsrechter Van den Dop opnieuw zijn stempel. Ditmaal liet hij assistent-scheidsrechter Mario Wouters staan die voor buitenspel vlagde. Van den Dop wimpelde het vlagsignaal van Wouters echter af en LSVV profiteerde van deze dwaling: 3-2. Het jonge en wispelturige Zevenhoven kon niet goed met deze tegenslagen omgaan. Snatersen hoopte met het doorschuiven van Danilo Boon naar de spitspositie nog een gelijkmaker te forceren, echter kwam de ploeg toen helemaal niet meer aan voetballen toe en uiteindelijk viel de 4-2 aan de andere kant.