Wind speelt rol van betekenis op Jeugd Liemeer Open

Nieuwveen | Zondag 24 maart vond het Jeugd Liemeer Open plaats in vier categorieën. Dit is het eerste officiële jeugd Golftoernooi in het seizoen en met honderdvijfendertig deelnemers een van de grootste in Nederland en telt mee voor de landelijke NGF ranking.

Ondanks de nachtvort, lagen de baan en de greens er fantastisch bij. Enthousiaste en geëngageerde deelnemers en ouders waren ook zeer complimenteus over de vriendelijke en open ontvangst en de faciliteiten. De wind was wel een factor van betekenis en had duidelijk invloed op de scores.

De winnaars:
Categorie 1[<hcp10]: Meisjes: Eva Nijenhuis: 80 sl; Bart Ebens 72 sl
Categorie 2[hcp 10-24]: 1. Dantee Soffner 41 stfd; 2. Xiao You He 39; 3. Max van Proosdij 40
Categorie 3[hcp 25-36]: 1. Sven Buis 43 stfd; 2. Jiashung Yao 41; 3. Max van Proosdij 40
Categorie 4[hcp 37-54], 9 holes: 1. Munnar Janse de Jonge 25 stfd; 2. Joshua Garnaat 24; 3. Thomas Hagendijk 21

Meer informatie over dit toernooi vind je op: www.jeugdliemeeropen.nl.

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer informatie op www.golfclubliemeer.nl/jeugd/jeugd-op-liemeer.

De jeugd Liemeer Open organisatie heeft voor de elfde keer weer een geweldig evenement neergezet. Veel dank aan hen en aan de sponsors van dit toernooi: www.kinderGolfshop.nl, Hans Severs BMW/MINI en Mark Your Business

De Plas 1 maakt het koploper Den Haag lastig

Nieuwkoop - Van Nispen samenvatting 0172sport

Samenvatting SV Nieuwkoop – Van Nispen