Voorbeschouwingen zaterdag vierde klasse B

Sportief – VV Bodegraven
Een nederlaag in Alphen was reeds ingecalculeerd, maar dat deze zó hoog zou uitvallen had men niet op gerekend. Hierdoor is The Green White Army in het bezit gekomen van de rode lantaarn op basis van het doelsaldo. Maar goed, deze ronde is een ander verhaal want weet u het nog van vorig seizoen? Dit was de uitschieter in positieve zin op het Govert van Tilburg Sportpark. Maar liefst 11-2 werd het een jaar eerder en die uitslag zal nu een stuk kleiner zijn. Bodegraven is in de breedte sterker geworden, iets wat je nu niet bepaald van Sportief kunt zeggen. Cor Stoof heeft opnieuw een vijfsterren cryptogram op te lossen deze week en kan weleens gaan verrassen deze zaterdagmiddag.
André’s Jumbo Bas Bobeldijk Poule tip: 3-2

Kamerik – Zevenhoven
Als men een ploeg moet  noemen die in de breedte sterker is geworden, dan gaat die vlieger zéker op voor Zevenhoven. Pellegrom terug op het oude nest, Aartman weer net als enkele jaren geleden tussen de palen en Verlooij is volledig hersteld van zijn achillespeesblessure. Vorige week had men wat geluk op de goede momenten tegen Rohda’76, maar de goals waren van een ongekende schoonheid als we reporter Adrie van Lith mogen geloven. Het is finetunen tegen een team dat zich de laatste jaren heeft gekenmerkt tot wisselvalligheid. En laten we voor de geel-roden hopen dat het voor hen de goede kant op gaat vallen….
André’s Jumbo Bas Bobeldijk Poule tip: 1-2

Woerden – NSV’46
Eindelijk mogen de koeten de wei in, want op een weekje gedwongen rust zaten zij zeker niet te wachten. Echter is dat nu eenmaal het lot als je met een oneven aantal ploegen in een competitie verwikkeld bent. En dan gelijk een goede test in de vorm van deze uitwedstrijd. Op een enigszins verlaten stukje Woerden mogen de wit-roden het beste van zichzelf naar boven zien te krijgen. Het is zeker niet onmogelijk om vanuit dit door mensen verlaten gebied drie punten richting Noorden te smokkelen. En als men de uitgesproken ambities kracht wil bijzetten is een goed begin essentieel. Woerden heeft die ambitie al vanaf het moment dat het het zondagvoetbal inruilde voor de zaterdag. Van promotie is het echter nooit gekomen, dit in tegenstelling tot de Noordenaren. Kan een leuk potje worden daar met deze gegevens en statistieken vooraf.
André’s Jumbo Bas Bobeldijk Poule tip: 2-3

Archieffoto Ronald Snellink

Aanstaande zondag de 34e editie van de 7-loop

Ed van der Weijden, Altior, 0172SPORT interview

Altior verder zonder topscorer Ed van der Weijden