0172SPORT, NSV'46, vv Swammerdam, Daan Koot, Bas Kalshoven

Voorbeschouwing BSC’68 – NSV’46

Benthuizen | Lijken de koeten op tijd in vorm gekomen? Ondanks de personele problemen vond trainer Van den Ing enkele creatieve oplossingen voor zijn geplaagde selectie en is Robbin van Koert weer terug in zijn keurkorps. De alternatieven pakten tegen Zwammerdam vorige week goed uit en leverden een broodnodige zege op. Maar ook de tegenstander zal vol vertrouwen tegenover de Noordenaren verschijnen, getuige de 1-3 zege in en bij Nieuwkoop.

Het onderlinge verschil is slechts twee puntjes tussen rechtstreekse degradatie en een plaats in de play-offs voor het behoud van het derdeklasserschap. Hiermee is direct het grote belang van deze wedstrijd aangegeven. De groen-witten van scheidend trainer Kenneth Soechit zijn op Ons Kleine Erf lastig te bespelen voor menig tegenstander, maar tot grootse resultaten heeft dit voor hen nog niet geleid. NSV’46 zal op het gewone gras in Benthuizen zo sterk mogelijk voor de dag moeten komen.

Een gelijkspel kan men nog hebben, maar liever nemen de Noordenaren een voorschot richting de nacompetitie. En dat kun je het beste doen door op vijandig gebied de punten mee te nemen. Gemakkelijk gaat het zeker niet worden vanmiddag, maar als men de mouwen wil opstropen, wil gaan voor iedere meter en zich niet laat verrassen is winst heel goed mogelijk. Thuis werd het 3-0 voor NSV’46 en vooraf tekent men voor dezelfde uitslag, met nog enkele spannende weken te gaan.

Bekijk hier het programma en de stand

Archieffoto Jaap Peters. Inzet: Doelman Bas Kalshoven en Daan Koot

Voorbeschouwing Lugdunum – Nieuwkoop

0172SPORT, sv Nieuwkoop, nieuw bestuur

Veel nieuwe gezichten in Nieuwkoop-bestuur