0172SPORT, sv Nieuwkoop, nieuw bestuur

Veel nieuwe gezichten in Nieuwkoop-bestuur

Nieuwkoop | Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op donderdag 11 april werd door huidig en aftredend voorzitter Richard de Way het bestuur voorgesteld dat vanaf 1 juli verantwoordelijk zal zijn voor.

Sinds afgelopen december is er een werkgroep aan de slag gegaan om een nieuw bestuur samen te stellen, en met succes. De Way vervulde sindsdien de plek voorzitter op interim basis omdat zijn bestuurstermijn van drie keer drie jaar was verlopen maar er nog geen opvolging gevonden was. Het pluche zal vanaf 1 juli worden betreden door niet één maar twee voorzitters. Mark Cornelissen & Adri Balvert zullen als duo-voorzitters leiding gaan geven aan het bestuur.

Het overige bestuur kent enkele opvallende nieuwe namen. Zo zal huidig eerste elftal-speler Job Stolk verantwoordelijk zijn voor de kantinezaken en zal oud eerst elftal-speler Ben Spanjaard de technische zaken omtrent de seniorenelftallen voor zijn rekening nemen.
De andere nieuwe namen zijn Igor van de Laar (technische zaken jeugd) Vincent de Graaff (technische zaken dames/meisjes), Marja de Roos (vrijwilligers) en Donna Twilt (communicatie/PR).

Zij zullen samen met de zittende bestuursleden Richard Piké (penningmeester) en Ronald de Jong (Wedstrijd- en scheidsrechterszaken) een groep vormen dat een goede afspiegeling van de vereniging is, dat alle secties en functies goed kan vervullen én ook raakvlakken heeft met alle onderdelen van de vereniging.

0172SPORT, NSV'46, vv Swammerdam, Daan Koot, Bas Kalshoven

Voorbeschouwing BSC’68 – NSV’46

Voorbeschouwing kampioenswedstrijd Zevenhoven – Aarlanderveen