Voorbeschouwing bekerwedstrijd TAVV – Overmaas

Ter Aar | In de KNVB-beker hebben we de groepsfase achter de rug en zijn we bij de knock-outs beland. In dat kader speelt TAVV als enige vertegenwoordiger uit ons gebied op zaterdag 13 november vanaf 14.30 uur tegen het Rotterdamse Overmaas, dat uitkomt in de vierde klasse H.

Zo op het eerste gezicht zou je zeggen dat een derdeklasser toch wel eventjes moet gaan winnen van een vierdeklasser. Maar het is en blijft beker. Echter zijn de groenwitten toonaangevend in hun competitie, getuige de cijfers die er niet om liegen. Er werd nog geen puntenverlies geleden dit seizoen en ook in het bekertoernooi werden alle wedstrijden in winst omgezet.

TAVV wist zich pas op de laatste speeldag van het bekertoernooi te plaatsen voor het vervolg middels winst tegen DVO’32 (1-2). Daarvoor won het van Rijnvogels 2 (1-0), maar verloor het van LYRA (0-2).

Overmaas kende een zorgeloze campagne tegen Ammerstol (4-0) Ommoord (2-1) en Bernardus (2-0). Verder kunnen we statistisch weinig zeggen, of het moet zijn dat Overmaas in de competitie van de nummer twee Zinkwegse Boys wist te winnen (4-1) daar waar NSV’46 datzelfde Zinkwegse Boys in hun bekerwedstrijd met 2-0 wist te kloppen. Het zegt nagenoeg niets allemaal, daar dit in een andere fase in het seizoen plaatsvond.

TAVV lijkt de boel op de rit te hebben de laatste weken, getuige de 5-0 zege op Kagia eerder deze week. De Aardammers zijn dan ook licht favoriet voor deze wedstrijd. Maar in de beker…is niets zeker.

0172SPORT, Bodegraven-Sportief

Voorbeschouwing inhaalwedstrijd Bodegraven – Sportief

0172SPORT, Bodegraven-Sportief

Sportief pakt de volle buit in zinderend duel tegen concurrent Bodegraven