Uitzending Kale Kenners 15 februari

Ter Aar | Aanstaande vrijdag 15 februari vanaf 19.00 uur is er weer een nieuwe Kale Kenners. Ditmaal met gasten die wél uit de gemeente Nieuwkoop afkomstig zijn, maar buiten de gemeentegrenzen hun sport een gezicht geven. Dit geldt voor zowel het eerste als het tweede uur…

Twee spelers van VV Noordwijk schuiven aan bij de mannen. Doelman Mike van Vliet en centrale verdediger Dylan Rietveld zijn te gast in dit programma. Met hen bespreken we hun carrière tot nu toe en blikken we met hen vooruit in de toekomst. Beiden zijn nog jong, maar barstensvol ambities om te slagen op het hoogste amateurniveau. Noordwijk is dan ook een mooie club om hun kunsten te etaleren.

Van Vliet is afkomstig van DOSR uit Roelofarendsveen, terwijl Rietveld het wit en rood van NSV’46 inruilde voor dezelfde kleuren van zijn huidige club. Van de vierde klasse naar de derde divisie is een reuzenstap en de vraag is hoe hij dit een half jaar later allemaal heeft verteerd.

De laatste weken is er veel aandacht geweest voor schaatsen, maar nu wordt het ijs vervangen door een modderig parcours. Trainer van UWTC uit Uithoorn Gerard Keijzer komt aan tafel. Hij was één van de eerste veldrijders bij ons in de regio en na zijn actieve loopbaan is hij dus in het trainersvak gerold. De ervaring die hij tijdens het koersen heeft opgedaan probeert hij nu over te brengen op zijn pupillen en dat is niet zonder succes gebleken. Reden genoeg om hem uit te nodigen om over zijn beide ervaringen te komen vertellen in het tweede uur van deze uitzending.

RTV Hollands Midden is te ontvangen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal) Tevens kunt u alles vernemen via de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Anton den Haan, Altior, 0172SPORT, Kees Verhaar

Altior pakt punt in heroïsch gevecht met HVV

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

De Sportverkiezing