Hét event voor jong & oud, beginnende & ervaren golfers

Advertorial | Op zondag 26 mei organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Hét event voor iedere (toekomstige) golfer. Deze dag vol activiteiten én mooie aanbiedingen biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport, Golf- & Countryclub Liemeer en vele partners op de uitgebreide lifestylemarkt.

Workshops & Masterclasses
Kennismaken met golf of uw spel verbeteren? Voor de beginners is er een workshop waarbij in één uur een korte demo inclusief uitleg gegeven wordt over putten, de drivingrange, ijzer 7 en de scorekaart.
De meer gevorderde spelers kunnen deelnemen aan de masterclasses. Tijdens de masterclasses worden u gedurende drie kwartier de fijne kneepjes, tips & tricks van de golfsport uitgelegd. Let op, u kunt maximaal aan twee masterclasses deelnemen.

Aanmelden kan via deze link. Meld u tijdig aan voor de gratis Workshops of Masterclasses want vol=vol!

Lifestyle markt
Op de lifestyle markt kunt u heerlijk samen (net)werken en vindt u vele mooie aanbiedingen. Zo showt Golf Diva de nieuwste golfkleding, is Golfplaza aanwezig voor clubfitting en is er een proeverij van bites & drinks verzorgd door De Heeren van Liemeer & Vinocerf. Daarnaast kunt u er kennismaken met nieuwste auto’s uit het assortiment van Maas Autogroep en vind u vele originele relatiegeschenken bij de stand van Promarsales.

Voor de kleintjes: FUN FOR KIDS!
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan kun je helemaal los gaan in het FunPark GOLF RAAK!
Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

En nog veel meer! Bekijk het volledige programma op www.golfisleuk.nl.
Bekijk hier de flyer

Geslaagde talentenmiddag Aeresteijn en Watersport Vereniging Langeraar

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Speeltijd