TAVV zet goede week voort en bekert verder

Ter Aar | Zaterdag heeft TAVV zijn derde overwinning in een week tijd geboekt. Een week na de overwinning op Nieuwkoop (2-0) werd Overmaas op een 3-0 nederlaag getrakteerd. Tussendoor werd ook nog tweedeklasser Kagia met grote cijfers (5-0) verslagen voor de Sportiff LAV Cup.

In de strijd om de LAV Cup maakte TAVV in de eerste helft indruk tegen de ploeg van voormalig Nieuwvener Hein Leliveld. Na vijfentwintig minuten keek Kagia al tegen een 3-0 achterstand aan door treffers van Dorus Boddeke, Yannick Otto en Luke van Veen. Yassine El Mariami maakte er nog voor de rust 4-0 van en dankzij een benutte strafschop van Lyndon de Bruijn werd het in de tweede helft nog 5-0.

TAVV begon dan ook met een goed gevoel aan de bekerwedstrijd tegen Overmaas en trok de ingezette lijn door. Dankzij treffers van El Mariami en Boddeke stond het bij de thee al op een 2-0 voorsprong. In de slotfase maakte Nick Straver er vanaf elf meter ook nog 3-0 van, waardoor TAVV opnieuw een ronde verder zal bekeren.

Volgende week zal men voor de competitie op bezoek gaan bij CVC Reeuwijk, een ploeg dat een plaatsje hoger staat op de ranglijst.