TAVV in de hoek waar de klappen vallen

Ter Aar | Een week voor de start van de competitie lijkt TAVV er nog lang niet klaar voor te zijn. Voor de tweede week op rij werd er voor de beker van een vierdeklasser verloren. Waar vorige week Floreant nog met 3-2 won van de blauw-witten uit Ter Aar, was ditmaal Kickers ’69 uit Leimuiden te sterk voor de ploeg van Frenk van der Kleij: 3-2. 

De Ter Aarse oefenmeester ontbrak overigens op de bank. Hij heeft van zijn club een week vrijaf gekregen na een incident bij Floreant. Aankomende dinsdag zal Van der Kleij weer op de bank plaatsnemen als TAVV zijn laatste bekerwedstrijd speelt tegen NSV’46.

Het nog zoekende TAVV keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan. Door treffers van Jesse Modderaar en Luke van Veen kwam het in de tweede helft weer op gelijke hoogte. In de slotfase ging het alsnog mis voor de Ter Aarders, dat op dit moment erg makkelijk de doelpunten incasseert en zelf moeite heeft met scoren. Voor Van der Kleij en consorten lijkt er dan ook nog genoeg werk aan de winkel om de favorieten status in de derde klasse waar te maken.

Opstelling TAVV:
Edwin Pieterse; Björn Valentijn, Jesse Modderaar, Yannick Otto, Chiel Konings (15. Luke van Veen); Randy Verwoerd ©, Sebastiaan van der Voorn (75. Kevin van Wijk), Jeffrey Pieterse; Mitch Keijzer (60. Mitchel van Wijk), Nick Straver, Dorus Boddeke

Zevenhoven lijkt klaar voor seizoensouverture

Slechte generale voor vernieuwd Nicolaas Boys