SV Nieuwkoop haalt Arjan van der Laan ‘naar huis’

Nieuwkoop | Het hing al even in lucht maar de kogel is nu door de kerk: SV Nieuwkoop heeft zojuist bekend gemaakt dat Arjan van der Laan de opvolger wordt van de vertrekkende succestrainer Boris van Es. Hiermee keert Van der Laan na een meer dan succesvolle voetbalcarrière terug naar de club waar hij zijn eerste stapjes op de groene mat zette.

Zijn imposante voetbalcarrière begon dus op Sportpark De Dulen waarna hij vertrok naar ARC om vervolgens bij Sparta Rotterdam zijn profcarrière te starten. De geboren Nieuwkoper kwam vervolgens ook nog uit voor FC Twente, ADO Den Haag en FC Dordrecht. Met de Twentenaren beleefde hij zijn hoogtepunt door de KNVB Beker te pakken na winst op PSV.

Op de website van SV Nieuwkoop valt te lezen dat men met Van der Laan denkt een ervaren trainer in huis te halen die de talentvolle en ambitieuze spelersgroep een nieuwe stap in hun ontwikkeling wil laten maken en dat Van der Laan zal gaan proberen de attractieve speelwijze van SV Nieuwkoop verder uit te bouwen.

Van der Laan tekent, net zoals hij dit eerder ook bij Altior steevast deed, eerst voor één seizoen.

Arjan van der Laan laat Altior na vier seizoenen achter zich

TAVV doet goede zaken na winst op RKDES