0172SPORT, Advertorial, sportspreekuur, Bakker & De Vos

Sportspreekuur voorziet in behoefte

Advertorial | Het gratis sportspreekuur bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop, voorziet duidelijk in een behoefte.

Het Sportspreekuur is de afgelopen weken, na de gedwongen pauze in verband met de coronacrisis, weer opgestart en wordt verzorgd door Sportfysiotherapeut Kim van der Pijl. Zij beoordeelt de blessure en geeft advies over hoe met de blessure om te gaan of hoe deze te behandelen.

Het spreekuur wordt gehouden op afspraak op de dinsdagavond van 18 – 19 uur in de praktijk aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop. LET OP: het is dus noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt in de wachtkamer.

Het sportspreekuur is zowel geschikt voor sporters met een recent opgelopen blessure als voor meer chronische klachten die maar niet over gaan. Bij acute blessures is het zinvol om te weten wat er aan de hand is, hoe lang het gaat duren en hoe je er het beste mee om kunt gaan en bij chronische blessures is het soms zinvol uit te zoeken waardoor het probleem niet over gaat. In het laatste geval wordt er vaak samengewerkt met de manueeltherapeut binnen het centrum.

De Sportfysiotherapeuten Kim van der Pijl en Mark de Vos hebben, naast hun eigen ervaring als sporter, ruime ervaring in de behandeling en begeleiding van sporters. Ze zijn specialisten in het begeleiden van sporters met blessures terug naar hun normale wedstrijdniveau.

Daarnaast hebben de sportfysiotherapeuten “korte lijnen” met de huisartsen en verschillende specialisten in de regio en dat maakt dat sporters, indien nodig, soms eerder bij de specialist terecht kunnen. Uiteraard geldt dit met name bij de wat ernstiger blessures.

Dus een sportblessure? Blijf er niet mee doorlopen maar vraag advies en maak een afspraak! Bel 0172-575261/603195, mail naar info@bakkerendevos.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-57821791

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Racisme

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

Coronaproef voor voetbalouders