Samenwerking fysiotherapie en fitness

Nieuwkoop/Ter Aar | De fysiotherapeuten van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, werken steeds meer samen met fitness centra in de regio. Het doel van de samenwerking is het bieden van advies aan, en het eventueel behandelen van, sporters binnen de verschillende centra. Daarmee worden de dienstverlening binnen de centra uitgebreid en kunnen de sporters op een veilige en verantwoorde wijze blijven sporten.

Allereerst zijn er de korte lijnen met het Sportcentrum Nieuwkoop en de tennishal aan de Nieuwveenseweg in Nieuwkoop. De dependance van de fysiotherapiepraktijk zit immers in hetzelfde gebouw en daardoor bestaan er korte lijnen. Indien er vragen van sporters zijn is het eenvoudig om dit even kort te sluiten met de werkzame fysiotherapeuten.

Sinds vorig jaar is er ook een samenwerking met Robey’s Gym in Nieuwkoop bij Sporthal de Steupel. Iedere maandagochtend van 10:30 tot 12:30 uur is sportfysiotherapeut Kim van der Pijl in het centrum aanwezig en aanspreekbaar voor de dan aanwezige sporters van Robey’s Gym.

Sinds kort is er ook de samenwerking bijgekomen met sportschool Anytime Fitness aan de Westkanaalweg 100B in Ter Aar. Op de dinsdagochtend is fysiotherapeut/manueel therapeut Erik Ettema aanwezig van 08.00 tot 10.00 uur en later op de dag van 18.00 tot 19.00 uur is sportfysiotherapeut Mark de Vos in het centrum beschikbaar voor vragen op het gebied van klachten, blessures en sportmedisch trainingsadvies voor de sporters van Anytime Fitness.

Indien het op genoemde tijden niet uitkomt, of u sport niet bij deze centra, is het altijd nog mogelijk om gebruik te maken van het sportspreekuur op de dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur op de Vijverhof in Nieuwkoop of van het digitale e-spreekuur op de maandagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. Voor beide spreekuren is het wel noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken is mogelijk telefonisch via 0172-575261/603195, via WhatsApp 06-57821791 of per e-mail naar info@bakkerendevos.nl

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

De onderbelichte sport Triathlon

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Modern in al zijn conservatisme