Overeenkomst Spelt en Nicolaas Boys met zes jaar verlengd

Nieuwveen | De combinatie tussen Nicolaas Boys en Afvalverwerkingsbedrijf Spelt mag men best bijzonder noemen. Niet zozeer omdat beiden in Nieuwveen te vinden zijn, wel vanwege de langdurige binding die men met elkaar heeft. De visie van de vereniging en de bedrijfsfilosofie van genoemd bedrijf kennen parallellen en daarin heeft men elkaar gevonden.

In een sponsorbijeenkomst van zaterdag 1 maart jl. werd met Jan Spelt teruggeblikt op de afgelopen perioden van twaalf en een half jaar. Om dit kracht bij te zetten werd een ‘Nicolaas Boys taart’ aan het bedrijf aangeboden als dank voor deze langdurige steun.

In de zomer van 2018 is er een nieuwe overeenkomst gesloten voor een nieuwe periode van zes jaar, wat betekent dat Spelt tot medio 2024 verbonden blijft als hoofdsponsor van Nicolaas Boys. De sponsorovereenkomst is afgesloten met de huidige directie van het bedrijf, Rianne Spelt en Peter Haveman.

Mede door de financiële steun van Spelt heeft Nicolaas Boys de afgelopen jaren de nieuwbouw en renovatie van de kleedaccommodatie kunnen realiseren. Ook het beschikbaar stellen van een wasserette ten behoeve van de autowas-actie vindt men bij de vereniging een prachtig gebaar van de hoofdsponsor.

Door deze financiële impulsen wist Nicolaas Boys enkele jaren geleden te promoveren naar de derde klasse en hoopt de club dit jaar een gooi te doen naar de promotie richting de tweede klasse. Het afgelopen seizoen werd deze nét niet gerealiseerd in de seizoensafsluiting middels de nacompetitie, maar die ambitie blijft ook dit seizoen overeind.

Foto’s: Kees Verhaar. Op de foto’s staan: Gerhard Burgmeijer (voorzitter Nicolaas Boys), Ed van Vliet (PR commissie Nicolaas Boys), Jan Spelt, Rianne Spelt en Peter Haveman (allen Spelt)

Aarlanderveen beslist wedstrijd binnen tien minuten

BSC'68, Nieuwkoop, 0172SPORT

Matig Nieuwkoop wint zeer fortuinlijk van dapper BSC ’68