Opnieuw puntendeling voor Nicolaas Boys

Oegstgeest | Nicolaas Boys heeft de uitwedstrijd bij koploper ASC met 1-1 gelijk gespeeld. Door deze tweede puntendeling op rij blijven de Nieuwveners middenmoter in de derde klasse hoog.

In de eerste helft hadden ‘de boys’ het betere van het spel en kwam het in de zeventwintigste minuut op een 0-1 voorsprong door een werelddoelpunt van Matthijs Egberts. Tien minuten later kwam ASC langszij (1-1) en ook dit doelpunt was er één om in te lijsten. Na de rust had de Ajax Sportman Combinatie de beste kansen, echter werd er door beide ploegen niet meer gescoord.