NSV’46 besluit bekeravontuur met nul punten

Oud-Beijerland | Ook op bezoek bij OSV Oud-Beijerland hebben de Noordenaren een nederlaag moeten slikken. In een vrij eenzijdige wedstrijd stond er na negentig minuten voetbal 4-0 op het scorebord.

Robert Swart besloot om een paar van zijn beoogde basiskrachten op de bank te posteren zodat hij nog wat andere jongens die in de voorbereiding een goede indruk op hem hadden achtergelaten wat speelminuten te geven. Zo begonnen de bezoekers in een ietwat verrassende samenstelling aan de laatste krachtmeting voor het seizoen van start gaat.

Al na een viertal minuten kwam de ploeg van oud-international en Europees Kampioen Adrie van Tiggelen op voorsprong toen Quinn Cordes een harde voorzet ongelukkig achter doelman Bas Kalshoven deed belanden. Een minuut later voetbalde NSV’46 zich naar hun beste kans en was de noodrem nodig de uitbraak te stuiten. Verder was de eerste helft eenzijdig: de thuisploeg pakte NSV’46 bij de strot en de ‘koeten’ konden zich niet onder de druk uitvoetballen. Het aanvalsspel van de gastheren was verrassend met veel diepgaande middenvelders en een sterk en zeer bewegelijk spitsenduo waar men geen grip op kreeg. Na iets meer dan een half uur spelen viel de onvermijdelijke tweede treffer en het was aan Kalshoven te danken dat de mannen van Swart de thee niet opzochten met een nog ruimere achterstand.

De tweede helft gingen de equipe van ‘De Spijker’ door met zoeken naar een ruimere marge en NSV’46 was niet in staat dit te voorkomen. Binnen tien minuten na de thee incasseerde men twee tegentreffers en mocht het wederom Kalshoven danken dat dit er geen drie waren. Hierna begon het vele wisselen en kwam de wedstrijd in een wat rustiger vaarwater. NSV’46 kon de bal beter in de ploeg houden en de thuisploeg vond het wel prima. Aan de 4-0 tussenstand veranderde dus niks meer.

Er is dus nog werk aan de winkel voor Swart en zijn mannen deze week voordat zij komend weekend het seizoen openen in en tegen Kamerik.

Opstelling NSV’46:
Bas Kalshoven; Niels Leliveld: Stefan van Tol ©, Quinn Cordes, Jelle Verlooij; Tim Verberg, Kevin Fransen (56. Jeffrey van Capel), Cas van der Hoorn; Gerben Slomp (75. Robbin Verhaar), Daan Koot, Kamiel Disseldorp (63. Michael van Koert)

Vul nu je voorspellingen in voor komend weekend!