Welkom bij de Bakker de Kruijf Poule

Registreren  |  Inloggen  |  Voorspellen  |  Stand  |  Winnaars  |  Spelregels

Welkom bij de Bakker de Kruijf Poule! Doe mee en maak elke week kans op een heerlijke Bakker de Kruijf taart en een waardebon ter waarde van € 25,-. Daarnaast ontvangt iedere maandwinaar een JRM-reischeque ter waarde van €50,-. Diegene die na alle speelrondes de meeste punten heeft verzameld en dus bovenaan staat in het klassement wint de compleet verzorgde voetbalreis voor twee personen, met twee overnachtingen naar een wedstrijd in de Engelse Premier League aangeboden door onze vrienden en voetbalreisspecialisten van JRM Reizen!

Hoe doe je mee?
Je kunt hier de uitslagen van alle wedstrijden tot het einde van het seizoen alvast invullen. Wijzigingen kan altijd, tot één uur voor de aftrap. Zo kun je altijd inspelen op de vorm van de teams. Daarnaast zijn er zeven bonusvragen, welke je tot de start van de eerste speelronde kunt beantwoorden. De voetbalpoule gaat van start vanaf 24 september 2022. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om de poule voor de eerste speelronde in te vullen. Ook daarna kun je meedoen, echter maak je dan minder kans om het eindklassement te winnen.

Voordat je mee kunt doen aan de voetbalpoule, dien je eerst een account aan te maken. Nadat je geregistreerd bent – en je account geactiveerd is via de link die je per e-mail ontvangen hebt – kun je met je aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord inloggen (wij verzoeken je om je ‘echte naam’ als gebruikersnaam op te geven). Met je gebruikersaccount is het ook mogelijk om je voorspellingen te wijzigen, bewaar je gegevens dus goed!

Spelregels
Alle spelregels en bijbehorende puntentellingen zijn hier op een rijtje gezet.