Nog 2 dagen om je aan te melden voor de 0172SPORT EK-Poule!

Over twee dagen is het zover, dan start het EK en tot die tijd is het nog mogelijk om vanaf het begin mee te doen aan de 0172SPORT EK-Poule.

De spelregels zijn hetzelfde als bij de Jumbo Bas Bobelijk Poule. Je kunt nu alvast de uitslagen van alle 36 wedstrijden in de groepsfase invullen. Na de groepsfase kun je dit doen voor de achtste finales, na de achtste finales voor de kwartfinales, etc. Wijzigen kan altijd, tot één uur voor de aftrap. Daarnaast zijn er zeven bonusvragen, welke je tot de start van het EK kunt beantwoorden. De EK-poule gaat van start op vrijdag 11 juni 2021. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om de poule voor de eerste wedstrijd in te vullen. Ook daarna kun je meedoen, echter maak je dan minder kans om het eindklassement te winnen.

Voor de top-3 van de eindrangschikking hebben wij mooie prijzen bij onze lokale ondernemers geregeld. De winnaar ontvangt een dinerbon t.w.v. € 75,- bij Bistrobar ‘t Leeuwtje, voor de runner-up ligt er een barbecuepakket voor 4 personen van Slagerij Jeff klaar en de nummer drie ontvangt een dinerbon t.w.v. € 50,- bij Café De Klinker.

Daarnaast zijn er per wedstrijd van het Nederlands Elftal prijzen te winnen bij een juiste uitslag. Voor de persoon die de uitslag van Nederland – Oekraïne goed heeft geraden ligt er een Oranje EK Frame van Social Frame XL klaar.

Vul hier je voorspellingen voor de 0172SPORT EK-Poule in!

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

Stoelriemen vast: de Triathlonsport komt er (weer) aan

Update: Strooplikkertoernooi gaat door!