Update: Strooplikkertoernooi gaat door!

Langeraar | Na grondig overleg met de KNLTB en de reeds aangekondigde versoepelingen gaat het Strooplikkertoernooi 2021 toch door! Waar er eerst nog onzekerheid heerste over het wel of niet doorgaan van het toernooi is er afgelopen week eindelijk duidelijkheid gegeven vanuit de KNLTB. Met de reeds aangekondigde versoepelingen* in het vooruitzicht en gesterkt door de teruglopende besmettingscijfers lijkt er toch gestreden te gaan worden om de felbegeerde ‘Strooplikkers’!

Het Strooplikkertoernooi zal plaatsvinden van zaterdag 3 juli t/m zondag 11 juli (week 27). Er wordt in de categorieën 4 tot met 8 gespeeld waarbij de enkels op actuele rating gaan. Uiteraard zal buiten de baan de 1,5 meter afstand gewaarborgd moeten worden, maar met de juiste maatregelen denkt de organisatie dat er een fantastische tennisweek georganiseerd kan worden.

50+ toernooi
Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli wordt overdag tevens het 50+ toernooi weer georganiseerd. In de categorieën 6, 7 en 8 kunnen heren-, dames- en mixdubbels zich inschrijven. Doormiddel van poules zullen er genoeg wedstrijden voor de deelnemers georganiseerd worden zodat iedereen aan zijn trekken komt.

Inschrijven
Inschrijven voor zowel het opentoernooi alsmede voor het 50+ overdag toernooi kan via DEZE LINK
De toernooi-organisatie kijkt uit naar een fantastische tennisweek waarin er eindelijk weer ouderwets gezellig om de prijzen gestreden kan gaan worden!

*Het Strooplikkertoernooi gaat door mits de reeds aangekondigde versoepelingen ook daadwerkelijk worden ingevoerd en er niets verandert omtrent de regelgeving.

Nog 2 dagen om je aan te melden voor de 0172SPORT EK-Poule!

Nicolaas Boys zoekt trainer voor 2e elftal