Nieuwkoop, Zevenhoven en Aarlanderveen winnen, TAVV en Sportief onderuit

Regio | Zaterdag kwamen vijf van ‘onze clubs’ voor de beker in actie. Nieuwkoop, Zevenhoven en Aarlanderveen wisten hun bekerwedstrijd te winnen. TAVV en Sportief gingen allebei onderuit.

Nieuwkoop speelde een uitwedstrijd tegen MMO en kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand. Door treffers van Chiel Groenewoud en Dirk van den Haak stond men bij rust toch op een 1-2 voorsprong. Zes minuten voor het eindsignaal wist Groenewoud zijn tweede treffer van de middag te maken en Nieuwkoop een 1-3 overwinning te bezorgen.

Zevenhoven speelde een overtuigende wedstrijd tegen SJC en won met 3-0 door treffers van de tieners Nick Mooren (tweemaal) en Niels van Rijn. Ook Aarlanderveen kende een eenvoudige middag en won met 4-0 van Woubrugge. Jorn Poelwijk, Aziz El Bouazatti, Bryan de Heer en Davey Grimmelius waren namens de ploeg van Arjen Linstra trefzeker.

TAVV is niet goed aan het bekertoernooi begonnen. De Ter Aarders verloren verrassend met 3-2 van Floreant. Sportief ging met 1-4 onderuit tegen BSC ’68. Midweeks werd er ook al met grote cijfers van Nieuwkoop verloren (6-0).