0172SPORT, Hamza El Marajie

Nieuwkoop-aanvaller El Marajie maakt overstap naar Alphense Boys

Nieuwkoop | SV Nieuwkoop-aanvaller Hamza El Marajie maakt na dit seizoen de overstap naar Alphense Boys. Het 19-jarige talent was dit seizoen al goed voor dertien doelpunten voor de oranjehemden. Hij heeft zodoende een belangrijk aandeel in de resultaten van de koploper in de 3e klasse.

“Ik denk dat het een mooi podium voor me is om me verder te ontwikkelen”, legt El Marajie zijn keuze voor Alphense Boys uit. “Ik denk dat ik bij Nieuwkoop goede eerste stappen heb gezet in het seniorenvoetbal. Bij Alphense Boys wil ik nog meer wegwijs worden in deze wereld.”

“Het is aan mij om te laten zien waar ik thuis hoor”

El Marajie zou, gezien zijn leeftijd, in Alphen aan den Rijn ook nog kunnen aansluiten bij de Onder 21, die meedraaien in de landelijke competitie. “Vanzelfsprekend zijn beide elftallen van een uitdagend niveau en is het aan mij om te laten zien waar ik thuis hoor”, zegt de aanvaller daarover. “Ik streef ernaar om me snel aan te passen aan de nieuwe omgeving en net als bij Nieuwkoop met veel plezier iedere week naar de club te gaan.”

Eerst wacht El Marajie nog de resterende maanden bij SV Nieuwkoop, waar hij nog volop in de race is om het kampioenschap en dus ook promotie naar de 2e klasse. Aankomend weekend spelen de oranjehemden het duel tegen concurrent SV Aarlanderveen.

Archieffoto Kees verhaar: El Marajie namens Nieuwkoop in actie tegen vv Koudekerk

Effectief Altior ontdoet zich voor rust al van ROAC

Voorbeschouwen met Fabio Dos Santos en Marco Pellegrom op Nicolaas Boys – Zevenhoven