Netwerk voor voet- en enkelklachten

Nieuwkoop/Ter Aar | De sportfysiotherapeuten van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, zijn sinds 2021 deelnemer binnen het Voet en Enkel Netwerk Leiden. Dit Netwerk is een initiatief van de afdeling orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Inmiddels zijn twaalf gespecialiseerde fysiotherapiepraktijken aangesloten bij dit Netwerk, waaronder dus Bakker & De Vos.

Doel van het Netwerk is “het optimaliseren en transparant maken van de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met voet- en enkelklachten, waarbij de zorg gericht is op zowel de conservatieve als operatieve behandeling”.

De fysiotherapeuten van het Netwerk zijn gespecialiseerd in klachten rond de enkel zoals bijvoorbeeld enkelblessures, achillespeesklachten, artrose van de enkel, en ook in allerlei voetklachten zoals hielspoor, hallux valgus, platvoeten, Morton’s neuroom, hamertenen en dergelijke.

Een groot voordeel van het Netwerklidmaatschap is dat er korte lijnen bestaan tussen de fysiotherapeuten en de specialisten in het ziekenhuis. Hierdoor is er snel overleg mogelijk omtrent de klachten indien dit vereist is en ook kunnen patiënten eerder voor een afspraak bij de specialist terecht.

Dus, heeft u problemen in de voet of rond de enkel, neem dan contact op met de specialisten van Bakker & De Vos. Bel 0172-575261/603195, stuur een mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791.

Toekomst van het seniorenvoetbal

Voorbeschouwing op de wedstrijden in speelronde 20