Mo Bougrine vertrekt bij Nicolaas Boys: “Voor mijn gevoel zit mijn tijd erop”

Nieuwveen | Aan het eind van het seizoen zal Mo Bougrine afscheid nemen als hoofdtrainer bij Nicolaas Boys. Bougrine heeft dan drie seizoenen aan het roer gestaan bij de Nieuwveners en deze periode heeft de club zeker geen windeieren gelegd.

Het eerste seizoen van Bougrine bij Nicolaas Boys kwam al vroegtijdig ten einde doordat de competities werden stilgelegd vanwege corona. Afgelopen seizoen maakte men de overstap naar de zaterdag vierde klasse en daarin eindigde Nicolaas Boys op een verdienstelijke zevende plaats. Vooral voor de winterstop maakte men indruk en bevond men zich lange tijd in de top. Dit seizoen begon aanvankelijk moeizaam, maar in de laatste weken heeft de ploeg van Bougrine zich opgerukt en is men als nummer drie de winterstop in gegaan waardoor het in de tweede seizoenshelft om de prijzen gaat spelen.

“Voor mijn gevoel zit mijn tijd erop, ik wil misschien meer dan dat de groep wil”

Bougrine over zijn vertrek bij Nicolaas Boys

Toch heeft de voormalig oefenmeester van Foreholte, Voorschoten ’97, WVC en ASC besloten dat er geen vierde seizoen gaat komen. “Ik heb er zelf voor gekozen om weg te gaan, maar heb dit wel goed besproken met de staf. Voor mijn gevoel zit mijn tijd erop, ook omdat ik misschien wel meer wil dan de groep. Aan de gezelligheid ontbreekt het niet, maar ik mis de échte prestatiedrang. Verder is het een fantastisch en ook leuke groep, daar ligt het zeker niet aan. Ik gun ze weer een verse trainer met alle beste bedoelingen.” Nicolaas Boys gaat nu op zoek naar een opvolger voor Bougrine.

Archieffoto Kees Verhaar

Ludo Pistorius nieuwe trainer TAVV: “Een stille wens gaat in vervulling”

Robert Swart keert als hoofdtrainer terug bij oude liefde