Mo Bougrine, 0172SPORT

Mo Bougrine ook volgend seizoen hoofdtrainer Nicolaas Boys

Nieuwveen | Nicolaas Boys en trainer Mo Bougrine hebben het aflopende contract van de oefenmeester uit Voorhout verlengt waardoor hij ook komend seizoen de scepter zwaait aan de W.P. Speelmanweg.

De voormalige trainer van onder meer ASC, WVC en Voorschoten gaat zodoende komende zomer beginnen aan zijn derde dienstjaar en hopelijk tweede volledige seizoen. Dit seizoen staat zijn ploeg er goed voor en men kan tot nu toe spreken van een vruchtbare samenwerking. Het jonge team van Bougrine boekt nog iedere week progressie en de rek is er dan ook nog zeker niet uit. Sterker nog, de ploeg uit Nieuwveen is als enige nog ongeslagen in de 4e klasse B en staat slechts vier punten achter koplopers Zwammerdam en SCH’44. Zowel Zwammerdam als de titelfavoriet uit Harmelen wist men punten af te snoepen.

Wanneer we kijken naar de hervatting van het seizoen, zien we zelfs kansjes dat de Nieuwveners mee gaan doen om de koppositie. Het programma is hen in ieder geval gunstig gezind. Op 19 februari staat eerst de uitwedstrijd tegen Bodegraven op het programma, normaliter moet dit de volle buit opleveren. Ook de weken daaropvolgend treft Nicolaas Boys geen hoogvliegers in Alphense Boys, VEP en Sportief…
Wanneer men zich definitief bij de koplopers meldt breekt er voor Bougrine een nieuwe fase aan. Hoe zullen hij en zijn team omgaan met de druk die daarbij komt kijken? Een ding moge duidelijk zijn; Nicolaas Boys staat er onder de leiding van Bougrine goed op en men heeft in Nieuwveen goede zaken gedaan om de oefenmeester te behouden voor de club.

Foto: Kees Verhaar

0172SPORT, NSV'46 - Bodegraven, Robin van Koert

Robin van Koert keert terug op het oude koetennest

Kom jij ook naar de proeftraining van De Complete Techniek?