Kom jij ook naar de proeftraining van De Complete Techniek?

Alphen a/d Rijn | Wil jij jouw kind laten trainen als een profvoetballer in een omgeving waarin de individuele ontwikkeling van de speler centraal staat? Dan is dit misschien iets voor jou! Op zondag 13 februari organiseert De Complete Techniek een gratis proeftraining bij Alphense Boys.

Een week voorafgaand aan de start van de voorjaarscursus bij Alphense Boys organiseert De Complete Techniek op zondag 13 februari een gratis proeftraining. Deze training is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Ook kinderen die niet op voetbal zitten en voor het eerst kennis willen komen maken met de sport zijn van harte welkom.

Tijdens de proeftraining op 13 februari krijgen kinderen de kans om mee te trainen in de Eredivisie, Europa League of Champions League groep van het bedrijf. Ouders en kinderen krijgen daarmee de mogelijkheid om in een plezierige omgeving kennis te komen maken met de trainers en werkwijze van het Voetbalopleidingscentrum.

Wil jij jouw kind ook inschrijven voor de gratis proeftraining of direct aanmelden voor de voorjaarscursus? Aanmelden is mogelijk via www.decompletetechniek.nl.

Mo Bougrine, 0172SPORT

Mo Bougrine ook volgend seizoen hoofdtrainer Nicolaas Boys

Gruppen stopt, Kooistra eerste nieuwkomer Aarlanderveen