Meestervoorspeller Robin van Koert stoot op laatste moment Marieke Janmaat van de troon…

Nieuwkoop | Robin van Koert is dit jaar onze meestervoorspeller van de Jumbo Bas Bobeldijk JRM Reizen Poule en is hiermee de opvolger geworden van dorpsgenoot Peter van der Zwet. Lange tijd leek de JRM Reizen voetbalreis naar Marieke Janmaat te gaan, maar de aanvalsleider van NSV’46 had zijn glazen bol het beste afgesteld staan en sloeg in extremis alsnog toe. De bonusvragen bleken dit seizoen andermaal doorslaggevend te zijn…

Vorig jaar zagen we het al gebeuren. Jeroen Hendriks stond na speelronde 26 bovenaan, maar na het verwerken van de bonusvragen ging Peter van der Zwet er met de hoofdprijs vandoor. De geschiedenis herhaalde zich dit jaar. Marieke Janmaat voerde lange tijd de ranglijst aan maar zag de laatste weken haar voorsprong steeds verder verdampen. Zo scoorde zij de laatste speelronde slechts 12 punten waar Robin er 22 pakte. De eindstand zonder bonusvragen zag er als volgt uit:

1. Marieke Janmaat – 480
2. Robin van Koert – 471
3. Piet Janmaat / Matthijs van Oevelen – 459

Een gat van 9 punten dus, wat ruimschoots werd goedgemaakt door de voor het seizoen ingevulde bonusvragen van Robin. Hij had 3 van de 7 vragen goed, Marieke slechts 1. Hierdoor ziet de top-5 in de eindstand er als volgt uit:

1. Robin van Koert – 516
2. Matthijs van Oevelen – 504
3. Marieke Janmaat – 495
4. Piet Janmaat – 489
5. Paul Domburg – 483

Wanneer runner-up Mathijs van Oevelen 1 bonusvraag meer goed had, was hij er met de voetbalreis vandoor gegaan.

De laatste week- en maandprijs ging naar een echtpaar. NSV’46-trainer Roland Leliveld pakte 76 punten de laatste JRM Reizen reischeque ter waarde van € 50,-, zijn vrouw Colinda werd de laatste weekwinnaar en pakte zodoende de Jumbo bon ter waarde van eveneens € 50,-.

De hoofdprijs, de geheel verzorgde voetbalreis voor twee personen naar een wedstrijd in de Engelse Premier League – aangeboden door voetbalreis-specialist JRM Reizen – gaat dus naar Robin van Koert. Binnenkort zal de redactie met hem een moment inplannen om de prijs officieel te overhandigen.

Langs deze weg willen we ook sponsor Jumbo Bas Bobeldijk bedanken die de afgelopen seizoenen onze poule wekelijks van een mooie prijs voorzag. Voor komend seizoen zal er een nieuwe sponsor zijn plaats innemen. Ook bedanken wij andermaal JRM Reizen voor de hoofdprijs en alle deelnemers voor het wekelijks meespelen!

Hopelijk allemaal tot volgend seizoen!

Damesteam TC Langeraar voor derde keer op rij kampioen

Voorbeschouwing Sportief – Woubrugge