Kale Kenners op Black Friday

Ter Aar | Op vrijdagavond 29 november was er alweer de op één na laatste Kale Kenners van 2019. Twee gasten uit drie sporten waren uitgenodigd in de studio van RTV Hollands Midden om over hun passie te komen vertellen.

Arjan van der Laan is de huidige hoofdtrainer van TEC uit Tiel, waar hij naast zijn baan twee dagen de trainingen verzorgd en uiteraard de wedstrijdbegeleiding doet. Op dit moment heeft zijn ploeg het lastig in de Tweede Divisie, daar waar het vorig seizoen nog op een niveautje lager acteerde. De oud-bondscoach van de dames was naast speler ook als trainer actief bij Sparta Rotterdam. Vooral de sfeer waarin wordt gewerkt sprak Van der Laan erg aan. Na een uitstapje bij FC Utrecht ervaarde de Nieuwkoper hetzelfde warme bad in Lisse bij zijn eerste klus als hoofdtrainer. Verder verzorgt hij diverse clinics en heeft hij voor De Complete Techniek mede zijn inbreng. Altijd met voetbal bezig…

Voorzitter van Advendo en penningmeester van Scarabee én ook nog eens fractievoorzitter van de gemeentelijke afdeling van de VVD, en dat allemaal in één persoon. Tom de Kleer was zelf geen hoogvlieger in de sport, maar vindt sport geweldig. Hij stelt zich dienstbaar op, zoals hij het zelf noemde, om de mensen aan het sporten te krijgen. Zijn eigen sport bestaat uit regelmatig hardlopen op zijn eigen manier. Hij heeft vooral voor ogen om te verbinden en meer de samenwerking tussen de diverse verenigingen te zoeken. Met lobbyen en netwerken hoopt De Kleer dit te kunnen bewerkstelligen. Het uur verliep razendsnel, mede doordat de jongeman bij twee verenigingen actief is en de vraagstelling zo af en toe door elkaar liep. De amusementswaarde werd er in ieder geval niet minder om, zo kon men wel concluderen na deze zinderende zestig minuten.

Over twee weken is alweer de laatste Kale Kenners van 2019 en dat op vrijdag de dertiende. Vanaf 19.00 uur is dit dan te beluisteren op RTV Hollands Midden, te vinden op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV abonnees kanaal 43 (kabelkrant) en kanaal 918 (radiokanaal). Natuurlijk is er nog de website www.rtvhollandsmidden.nl.

Aarlanderveen gaat samenwerking aan met ARC en Zwammerdam

Aarlanderveen binnen een half uur klaar tegen FC Oegstgeest