Aarlanderveen gaat samenwerking aan met ARC en Zwammerdam

Aarlanderveen | Sv ARC, vv Zwammerdam en sv Aarlanderveen gaan met ingang van heden op diverse onderdelen samenwerken. Doelstelling hierbij is om met behoud zelfstandigheid en identiteit elkaar daar waar mogelijk te versterken.

In de afgelopen maanden is er tussen de drie besturen overleg geweest over de mogelijkheden voor een samenwerking. Daarbij is men tot de conclusie gekomen dat de verenigingen op het gebied van cultuur en sportbeleving veel overeenkomsten hebben ondanks de verschillen in verenigingsgrootte. De samenwerking gaan de verenigingen aan voor de komende drie seizoenen. De samenwerking strekt zich uit over een groot aantal onderdelen waarbij de belangrijkste zijn;

Talenten
Talentvolle spelers van Zwammerdam en Aarlanderveen kunnen meetrainen met ARC jeugd selectieteams en ARC onder 23.

Jeugdactiviteiten
Jeugdleden van de drie verenigingen kunnen deelnemen aan elkaars activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de ARC Voetbaldagen, clinics, filmavonden en diverse toernooien zoals het Kerst Zaalvoetbaltoernooi.

Jeugdteams
Bij onvoldoende spelers in een team kan een gezamenlijk team (samengesteld team) worden geformeerd dat aan de competitie meedoet.

Trainers
Trainers van Zwammerdam en Aarlanderveen kunnen gedurende het seizoen meelopen met de ARC selectieteams.

Opleidingen en cursussen
Samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van opleidingen en cursussen, zoals trainers- en scheidsrechtercursussen.

Sponsoren
Voor sponsoren worden diverse activiteiten georganiseerd door de verenigingen. Daar waar mogelijk kunnen sponsoren aan elkaars activiteiten deelnemen zoals de Pubquiz en Swingo.

Fysiotherapie
Spelers/speelsters van Zwammerdam kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Trias Fysiotherapie. Trias Fysiotherapie is al jaren een betrouwbare partner van ARC en is gevestigd in onder andere het clubgebouw van ARC en Gezondheidscentrum Vitalis in Kerk en Zanen.

Manfred van den Bosch, Mark Cornellise, 0172SPORT

Manfred van den Bosch nieuwe trainer sv Nieuwkoop: ‘Ik heb hier leren lopen’

Kale Kenners op Black Friday