Hoofdsponsor Jumbo Bas Bobeldijk verlengt contract met Waterlanders

Nieuwkoop | De Nieuwkoopse volleybalvereniging Waterlanders kleurt de komende decembermaand geel of beter gezegd “Jumbo geel”. De vereniging heeft namelijk iets te vieren. Onlangs werd bekend dat de hoofdsponsor van de vereniging ook de komende drie jaar aan de vereniging blijft verbonden. De sponsorcommissie van de Waterlanders heeft daarom de entree van De Steupel flink in het geel gestoken. ‘We vonden het meteen een leuke opsteker voor onze seniorenleden die we vanaf 1 december weer mogen verwelkomen om te gaan trainen.’

De contractverlenging met de hoofdsponsor is – zeker in deze tijd – een mooie opsteker voor de Waterlanders. ‘Je ziet toch dat veel bedrijven het zwaar hebben. Juist daarom is het fijn dat de verlenging voor onze vereniging zekerheid geeft’, zegt Tieme van den Haak van de sponsorcommissie daarover. Ondernemer Bas Bobeldijk vindt het erg belangrijk om de lokale clubs te sponsoren. Dat doet hij dan ook rijkelijk, zoals te zien tijdens de jaarlijkse sponsoractie die onlangs is afgelopen. Er werd maar liefst vijftienduizend euro verdeeld onder 83(!) verenigingen en stichtingen die zich hadden aangemeld. Waterlanders eindigde op plek elf op de indrukwekkende ranglijst.

Een extra opsteker is het ook voor de sponsorcommissie om te horen dat de lokale ondernemer de nauwe samenwerking met de Waterlanders erg kan waarderen. ‘Door deze aanpak kunnen jullie wel degelijk een verschil maken voor de Jumbo.’ De hoofdsponsor is er bovendien trots op dat hij “achter de Waterlanders mag staan” met zijn bedrijf. ‘Wij als vereniging zijn nog trotser kunnen we wel stellen en dat gaan we de komende periode flink uitdragen’, aldus Van den Haak.

0172SPORT, Ludo Pistorius, Ludo's en don'ts, 0172SPORT column

Fitheid vs. Frisheid

Gerald van der Klok vertrekt na dit seizoen bij Aarlanderveen