Gerald van der Klok vertrekt na dit seizoen bij Aarlanderveen

Na slechts drie competitiewedstrijden gespeeld te hebben met SV Aarlanderveen heeft hoofdtrainer Gerald van der Klok besloten om aan het eind van dit seizoen te vertrekken. ‘Ik heb het prima naar mijn zin bij de club en werk met veel plezier aan een helaas onvoorspelbaar seizoen, maar ik heb besloten mijn ambities te volgen.’

Van der Klok – eerder hoofdtrainer van Bernardus uit Hazerswoude-Rijndijk – hoopt op een mooie stap voorwaarts. ‘Ik zou graag trainer worden van een hoog spelend jeugdteam of assistent-trainer worden bij een eerste klasser of hoger. Maar ook het hoofdtrainerschap ambieer ik nog altijd.’

Door het nu al aangekondigde vertrek van Van der Klok is de trainerscarrousel al vroeg geopend.

Hoofdsponsor Jumbo Bas Bobeldijk verlengt contract met Waterlanders

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

De gladde ijzers…