Hekkensluiter TAVV wervelt langs DoCoS

Ter Aar | TAVV is uitstekend uit de winterstop gekomen. Op eigen veld werd DoCoS van het kastje naar de muur gespeeld en dit resulteerde uiteindelijk in een 4-0 overwinning. Desondanks blijft TAVV hekkensluiter, maar de uitslag biedt in elk geval voldoende aanknopingspunten voor een mooie tweede seizoenshelft.

Binnen tien minuten zorgde Donny van der Neut al voor een droomstart: 1-0. TAVV bleef kansen creëren, raakte de paal, de lat en Mitch Keijzer kwam één-op-één met de Leidse goalie. Gescoord werd er echter niet, maar al met al een dikverdiende voorsprong bij rust voor een fel en fris TAVV.

In de 56e minuut van de wedstrijd werd de score door Mitchel van Wijk verdubbeld. Aan de linkerkant van het veld maakte Yassine El Mariami een grandioze actie en legde de bal panklaar voor Van Wijk die aantekende voor de 2-0.
Halverwege de tweede helft wordt het zelfs 3-0 door Mitch Keijzer na goed voorbereidend werk van Nick Straver en Mitchel van Wijk.
Diezelfde Straver kopt vlak voor tijd de 4-0 binnen uit een corner van El Mariami.
In de slotfase maakt A-junior Mike Keijzer zijn officiële debuut voor TAVV 1.

‘Het ging lekker vandaag. We gaan vechten om erin te blijven’

Randy Verwoerd, middenvelder TAVV

‘Het ging erg lekker vandaag. Iedereen was weer fit, dus dat scheelt ook heel veel. We gaan ervoor vechten om erin te blijven en als de groep fit blijft kunnen we zeker nog genoeg punten gaan pakken’, aldus middenvelder Randy Verwoerd.

Opstelling TAVV:
Edwin Pieterse, Kevin van Wijk, Bjorn Valentijn, Lars van der Pijl ©, Chiel Konings, Randy Verwoerd, Nick Straver, Yassine El Mariami (85. Mike Keijzer), Mitchel van Wijk (70. Leon de Lange), Donny van der Neut (46. Stan Smoorenburg), Mitch Keijzer

Foto’s: Kees Verhaar

Aarlanderveen de grote winnaar ondanks moeizame zege

Nicolaas Boys doet goede zaken voor plaatsing promotiepoule