Hardlooptraining voor beginners start weer

Nieuwkoop/Ter Aar | De schoolvakantie zijn ten einde en bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop en Ter Aar worden de sportactiviteiten, met corona aanpassingen, weer opgepakt

Op donderdag 3 september start hardlooptrainster Cora Broer, alweer voor de 23e keer (!) in Ter Aar, met hardlooptraining voor beginners. Opgeven voor deze groep kan rechtstreeks bij Cora via telefoonnummer 06 247 242 65 maar ook via de receptie van Bakker & De Vos. Deze beginnersgroep traint gedurende 3 maanden met als doel het volbrengen van een duurloop van 5 km in een tijd van rond de 30 minuten.

De groep traint vanaf het nieuwe Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar op de donderdagavond van 20.45 – 21.45 uur. Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep een ideale manier om onder professionele begeleiding te beginnen met hardlopen. Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet…. Een ideale manier voor jou om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en werken aan looptechniek en conditie!

En het mooie is: na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar één de vaste hardloopgroepen van het Centrum. Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten.

Ook de andere sportactiviteiten van het Centrum worden weer opgepakt zoals de FysioSport, regulier, voor jongeren en voor senioren, ZwangerFit, Pilates Plus en het Sportief Wandelen. Uiteraard draaien ook de Meer Bewegen voor Ouderen groepen in Ter Aar weer volop mee en hetzelfde geldt voor de specifieke trainingsgroepen voor Parkinson of Diabetes patiënten, de NeuroFitGym en de beweeggroep in zwembad de Wel.

Voor meer informatie kijkt u op www.bakkerendevos.nl. Aanmelden kan door contact op te nemen met Bakker & De Vos, via telefoonnummer 0172-575261/603195, u stuurt een mail naar info@bakkerendevos.nl of een berichtje via WhatsApp naar 06 578 217 91.

Zevenhoven in slotfase langs Aarlanderveen

Edwin Pieterse en Robin van Koert blijven met lege handen