Edwin Pieterse en Robin van Koert blijven met lege handen

Nieuwkoop | Op 31 maart jl. werd door de KNVB besloten om vanwege het coronavirus alle nog lopende competities in het amateurvoetbal per direct te beëindigen. Ook werd bekend gemaakt dat de op dat moment huidige stand niet als eindstand werd genomen, maar dat dit seizoen alles weer opnieuw zou beginnen alsof er niets gebeurd was.

Ook voor ons als 0172SPORT kwam het werk hierdoor stil te liggen. Er waren geen clubs meer om te volgen en daarnaast hadden we nog een aantal klassementen waarin geen verandering zou komen. TAVV-doelman Edwin Pieterse stond op dat moment bovenaan in de Woninginrichting-Aanhuis.nl Gouden Handschoen en (toenmalig) NSV’46-spits Robin van Koert had zojuist de eerste plaats verovert voor de Intersport Twinsport Topscorers Trofee.

Net als de KNVB hebben wij als redactie van 0172SPORT besloten om geen eindstanden bekend te maken. Dat wil zeggen dat Edwin Pieterse en Robin van Koert niet als winnaar worden aangewezen en geen prijs krijgen uitgereikt. Dit seizoen gaan wij een nieuwe poging wagen en hopelijk gooit het coronavirus ditmaal geen roet in het eten.

Voor de Woninginrichting-Aanhuis.nl Gouden Handschoen wordt de puntentelling dit seizoen iets bijgesteld, de nieuwe puntentelling is hier te bekijken. Bij de Intersport Twinsport Topscorers Trofee blijft alles hetzelfde.

Top-3 Woninginrichting-Aanhuis.nl Gouden Handschoen 2019-2020
1. Edwin Pieterse (TAVV) – 8,1 punten
2. Jordy Aartman (Zevenhoven) – 7,3 punten
3. Maico du Chatinier (Aarlanderveen) – 6,6 punten

Top-3 Intersport Twinsport Topscorers Trofee 2019-2020
1. Robin van Koert (NSV’46) – 13 doelpunten
2. Marco Pellegrom (Zevenhoven) – 12 doelpunten
3. Sam Vijfhuizen (Nieuwkoop) – 10 doelpunten

Later deze week zal er overigens ook een update over de Jumbo Bas Bobeldijk Poule volgen.

Hardlooptraining voor beginners start weer

De eerste ‘Aanvallen & Verdedigen’ staat in het teken van vooruitblikken met de kenners