Gebrek aan scorend vermogen breekt TAVV opnieuw op

Ter Aar | TAVV had op bezoek bij ESTO opnieuw het geluk niet aan zijn zijde. De ploeg van Dennis Tijssen was minimaal gelijkwaardig, echter wist de thuisploeg wel het net te vinden terwijl de blauw-witten een aantal goede kansen onbenut lieten.

In het eerste deel van de wedstrijd was de thuisploeg de betere partij en kreeg het aantal mogelijkheden om de score te openen. TAVV – waar aanvaller Donny van der Neut deze week bekend maakte om aan het van dit seizoen de overstap naar ARC te maken – bleef echter op de been en naarmate de eerste helft vorderde kreeg het steeds meer de overhand. Na een half uur spelen leek ESTO met een man minder door te moeten toen de doorgebroken Eric van der Hout werd neergehaald. Tot ieders verbazing haalde scheidsrechter Sturkenboom slechts de gele kaart uit zijn borstzak.

Na de rust leek TAVV het overwicht in doelpunten om te zetten, maar Van der Hout en Dorus Boddeke hadden het vizier niet op scherp staan. Twee grote kansen werden om zeep geholpen en niet veel later scoorde ESTO uit een tegenaanval wel: 1-0. Uiteindelijk werd de score ook nog verdubbeld en bleef TAVV opnieuw met lege handen.

Rodney Pater; Bjorn Valentijn, Sebas van der Voorn, Roel Vogel (Yoeri Bakker), Chiel Konings (Stan van Smoorenburg); Dorus Boddeke, Kevin van Wijk, Randy Verwoerd © (Mike Keijzer), Yassine El Mariami; Eric van der Hout, Donny van der Neut