Golf & Countryclub Liemeer, kennismakingsles, 0172SPORT

Ervaar golf tijdens een kennismakingsles bij Golfclub Liemeer!

Advertorial | Sommige mensen denken dat golf een elitesport is. Bij Liemeer kun je Gewoon Gezellig Golfen op Grandioos Golfcomplex (onze vijf G’s). Je speelt lekker samen in de natuur om te ontspannen, in jouw tempo. Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf!

Iedere laatste zondag van de maand kun je bij Liemeer meedoen met een kennismakingsles: ideaal voor mensen die kennis willen maken met de golfsport of met de golfbaan van Liemeer. Een ideale eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jouw nieuwe passie kan worden!

Wanneer? Elke laatste zondag van de maand om 13.00 uur. De eerstvolgende kennismakingsles is op zondag 28 juli 2019.

Voor wie? Iedereen vanaf achttien jaar mag meedoen! Maximaal acht deelnemers per les.

Hoe ziet zo’n kennismakingsles eruit? We ontvangen je met een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens maak je in ongeveer anderhalf uur op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met de basisbeginselen van de golfsport: de spelregels, het putten, het chippen en de swing. Er komt dus al een beetje techniek bij kijken. Maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Je wordt begeleid door een enthousiaste golf-pro en natuurlijk zorgen wij voor de benodigde golfmaterialen. We sluiten de les samen af met een drankje op het terras of in ons gezellige clubhuis.

Voor dit geheel zijn de kosten €10,00 p.p.

Ervaar het zelf! De kennismakingsles is geheel vrijblijvend. Je krijgt meteen een goede indruk van onze club, onze banen en alle faciliteiten. Vul hier het formulier in om je aan te melden, en vermeld bij opmerkingen ‘0172SPORT’.
Na het insturen van het formulier nemen wij contact met je op. Kom gerust met meerdere vrienden, familie, etc. Meer informatie? Of komt zaterdag of zondag niet uit? Contact via ledenadministratie@golfclubliemeer.nl of bel 0172-820016. Samen vinden we gegarandeerd een ander passend moment!

Ben je met meer dan acht deelnemers? Geen probleem! Speciaal voor teams bieden wij ook een kennismakingsles aan! Lees er hier alles over!

Gezellige week met mooie wedstrijden op ‘t Vos Open 2019

‘0172-rijders’ presteren ook over de grens