Du Chatinier vertrekt na dit seizoen bij Aarlanderveen

Aarlanderveen | Maico du Chatinier is aan zijn laatste maanden begonnen bij Aarlanderveen. De betrouwbare doelman heeft in een gesprek met de technische commissie te kennen gegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. 

In de zomer van 2017 kwam Du Chatinier over van ARC, waar hij op dat moment reservekeeper was. Het hoogtepunt voor Du Chatinier bij Aarlanderveen was het kampioenschap in zijn tweede seizoen. Een jaar later vervulde hij in de zestiende finales van de KNVB districtsbeker een heldenrol tijdens de strafschoppenserie.

Update 29-01:
Naast de vertrekkende Du Chatinier heeft Kafel Voorn bij de technische commissie aangegeven te stoppen. Zeventien andere spelers (Valentijn Oudijk, Bram Egberts, Jimmy Nieumeijer, Brian Bor, Robbie Nagtegaal, Derk Gruppen, Steven van der Pijl, Elias Karmiris, Jorn Poelwijk, Killian Bouwhuis, Davey Grimmelius, Brian de Heer, Kees Boekel, Joep van Koert, Max Perkins, Mats Westmaas en Thom Nouwens) zullen ook volgend seizoen in het wit en groen te bewonderen zijn.

Archieffoto Ronald Snellink

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

0172SPORT-competitie

André van der Voort, 0172SPORT, column, Zeg het Voort!

Evolutie in de sport