Du Chatinier gaat Linstra achterna, eerste versterking voor Aarlanderveen

Bodegraven | Sinds afgelopen zomer is Arjen Linstra de oefenmeester van Rohda’76, nadat hij hiervoor zes jaar aan het roer bij Aarlanderveen heeft gestaan. Komende zomer zal doelman Maico du Chatinier dezelfde overstap maken. Opvallend, aangezien Aarlanderveen bovenin de derde klasse meedraait en Rohda een middenmoter in de vierde klasse is.

Ook aanvaller Esli Westmaas keert komende zomer terug bij de blauwhemden, nadat hij aan het begin van het seizoen juist de omgekeerde weg naar Aarlanderveen bewandelde. Verder maakt keeperstrainer Willem van Tol de overstap van Aarlanderveen naar Rohda’76, waar hij wordt hereniging met hoofdtrainer Linstra en ook Du Chatinier onder zijn hoede blijft nemen.

Aarlanderveen is nog altijd op zoek naar een nieuwe doelman, maar heeft inmiddels wel zijn eerste aanwinst gepresenteerd. Ramon Aronius komt over van Voorschoten ’97. De linksbenige 21-jarige verdediger heeft zijn voetbaljaren in de jeugd van Alphense Boys doorgebracht en is dus een oude bekende van de technische staf.

Op de foto zittend: Esli Westmaas en Maico du Chatinier zijn de nieuwe aanwinsten van Rohda’76

0172SPORT, Beau Snellink, Patrick Roest, Marcel Bosker

Beau Snellink vervangt Sven Kramer bij de WK afstanden

0172SPORT, Beau Snellink, Patrick Roest, Marcel Bosker

Wereldkampioen Beau Snellink: ‘Ik kom nog maar net kijken’