Doe nu mee aan de 0172SPORT EK-Poule!

Dit seizoen werden de competities na vier competitiewedstrijden stilgelegd en daarna werden de competities uiteindelijk niet meer hervat. Hierdoor is ook de Jumbo Bas Bobeldijk Poule voortijdig beëindigd. Op dat moment stond Alex Bode op kop, met Pieter van Zoest en Sjoerd Zuijdervliet als naaste achtervolgers.

In het nieuwe seizoen gaan wij een derde poging wagen, maar de komende maand kun je je wel alvast vermaken met de 0172SPORT EK-Poule!

De spelregels zijn hetzelfde als bij de Jumbo Bas Bobelijk Poule. Je kunt nu alvast de uitslagen van alle 36 wedstrijden in de groepsfase invullen. Na de groepsfase kun je dit doen voor de achtste finales, na de achtste finales voor de kwartfinales, etc. Wijzigen kan altijd, tot één uur voor de aftrap. Daarnaast zijn er zeven bonusvragen, welke je tot de start van het EK kunt beantwoorden. De EK-poule gaat van start op vrijdag 11 juni 2021. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om de poule voor de eerste wedstrijd in te vullen. Ook daarna kun je meedoen, echter maak je dan minder kans om het eindklassement te winnen.

Voor de top-3 van de eindrangschikking hebben wij mooie prijzen bij onze lokale ondernemers geregeld. Daarnaast zijn er per wedstrijd van het Nederlands Elftal prijzen te winnen bij een juiste uitslag! De precieze prijzen te winnen prijzen worden later bekendgemaakt.

Vul hier je voorspellingen voor de 0172SPORT EK-Poule in!

Open Aarlandentoernooi start in laatste week juli

0172SPORT column Rick Sinnige, Sinnige teksten

Stoelriemen vast: de Triathlonsport komt er (weer) aan