Danny ter Hoeve volgt Chris Snatersen op bij Zevenhoven

Zevenhoven | De technische commissie van SV Zevenhoven is in zijn zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer uitgekomen bij Danny ter Hoeve. De net 32-jarige Ter Hoeve is woonachtig in Bilthoven en is momenteel assistent-trainer van Mike Doornkamp bij SC Woerden.

‘Ik kon als assistent van Mike bij Woerden blijven, echter heb ik de ambities om op eigen benen te staan. Daarover heb ik eerlijke gesprekken met Woerden gevoerd en aangegeven om eerst op zoek naar een andere club te gaan. Zevenhoven kende ik als tegenstander uit de competitie en ik wist dat Chris Snatersen daar zou vertrekken. Via Leon Kampman, die ik ken via de trainerscursus, ben ik bij Zevenhoven gaan solliciteren. Hier heb ik twee gesprekken gehad, eerst met de technische commissie en deze week ook met de begeleiding en een aantal spelers. Van beide kanten is er een goed gevoel en gisteren zijn we tot een akkoord met elkaar gekomen.’

‘De selectie van Zevenhoven lijkt me een fijne groep met een mooie mix van jong en oud’

Danny ter Hoeve | Nieuwe hoofdtrainer SV Zevenhoven

Ter Hoeve is een jonge en ambitieuze trainer, die momenteel aan zijn tweede seizoen als assistent-trainer bij Woerden bezig is en daarvoor ook al een seizoen de leiding had over de JO19-1. Bij Zevenhoven gaat Ter Hoeve voor het eerst op eigen benen staan en daar kijkt hij naar uit. ‘Ik heb super veel zin om bij Zevenhoven aan de slag te gaan. Het lijkt me een fijne groep met een mooie mix van jong en oud, en daarnaast is het een gezellige en leuke dorpsclub wat bij me past. We gaan spelen om te winnen en hebben de ambitie om hogerop te komen. Ik kijk er dan ook naar uit om volgend seizoen te beginnen.’

Ter Hoeve heeft als voetballer een verleden bij gerenommeerde clubs als DOVO, VV De Meern, SC Woerden, VV Montfoort en USV Elinkwijk, en was gedurende zijn spelersloopbaan al bezig met het trainersvak. Op 28-jarige leeftijd koos de voormalige spits ervoor om zich definitief op het trainersvak te richten.

Doelpuntrijk oefenduel tussen Zevenhoven en CVC Reeuwijk

Competities A-categorie hervat inclusief nacompetitie