Doelpuntrijk oefenduel tussen Zevenhoven en CVC Reeuwijk

Zevenhoven | Anderhalve week nadat de trainingen op de tweede seizoenshelft waren begonnen, speelde Zevenhoven een oefenduel tegen derdeklasser CVC Reeuwijk. Beide ploegen maakten er vooral in de eerste helft een aantrekkelijk schouwspel van.

Waar CVC in de beginfase het spel mocht maken, loerde Zevenhoven vooral op de omschakeling. En na enkele minuten werd hiervan al geprofiteerd. Een crossbal van Berry Peters werd doorgekopt door Joey Koperberg op Falco de Lange. Oog-in-oog met de bij vlagen uitstekend keepende CVC-goalie maakte hij geen fout: 1-0. Na ongeveer een kwartier spelen kwamen de bezoekers langszij en vervolgens wisten de blauw-roden ook nog op een 1-2 voorsprong te komen. Vlak voor rust leek Marco Pellegrom met een schitterende volley voor een gelijke stand bij rust te zorgen, echter was het slotakkoord voor CVC: 2-3.

In de tweede helft golfde het spel iets minder op en neer, en werd het iets minder leuk om naar te kijken. Toch bleven ook in de tweede helft de doelpunten niet achterwege. Eerst was het Robert Mooren die met een hard schot in de korte hoek voor de gelijkmaker zorgde. Toch gingen de bezoekers met de overwinning aan de haal: 3-4.

Uiteindelijk waren beide ploegen vooral blij dat er eindelijk weer gevoetbald kon worden en hebben zij de eerste stappen gezet voor een hopelijk mooie tweede seizoenshelft.

We mogen weer de wei in, maar er is nog veel onduidelijk…