CVC Reeuwijk en TAVV komen niet tot scoren

Ter Aar | TAVV hield voor de vierde achtereenvolgende keer ‘de nul’ en normaliter is dat genoeg voor een overwinning. Echter kwam de makkelijke score blauw-witte equipe ditmaal niet tot scoren en moest men het doen met een puntendeling. 

Het doelpuntloze gelijkspel gaf overigens wel de verhoudingen het beste weer. Op de ranglijst zat er al één plaats tussen CVC Reeuwijk en TAVV, en het onderlinge duel toonde aan dat beide ploegen weinig voor elkaar onderdoen. De wedstrijd had overigens net zo goed op papier afgedaan kunnen worden. Zowel CVC als TAVV kreeg in het eerste uur nauwelijks kansen.

‘M’n eerste twee inspeelpasses verdwenen over de zijlijn en de volgende drie belandden in de voeten van een tegenstander’

Lars van der Pijl | Aanvoerder TAVV

In het laatste half uur kreeg invaller Lyndon de Bruijn – hij begon op de bank door een blessure – een dot van een kans en kon hij de wedstrijd naar zijn hand zetten. Zijn inzet na een voorzet van Jesse Modderaar was echter een prooi voor de CVC-goalie. Ook de thuisploeg was nog tweemaal gevaarlijk, maar ook TAVV-doelman Rodney Pater stond zijn mannetje en pakte één bal fantastisch met een katachtige reflex.

TAVV-aanvoerder Lars van der Pijl moest constateren dat het een terecht gelijkspel was en nam ook zichzelf nog op de hak. ‘De beginfase voorspelde weinig goeds. M’n eerste twee inspeelpasses verdwenen over de zijlijn en de volgende drie belandden in de voeten van een tegenstander. Gelukkig waren m’n ploeggenoten beter bij de les. Aan de bal was het wel wat onrustig, maar verdedigend stond het prima. We gaven de eerste helft helemaal niks weg en creëerden zelf ook wat mogelijkheden. CVC is gewoon een goede ploeg, dus dat gaf in de rust wel wat vertrouwen voor een goede tweede helft. Het spelbeeld bleef grotendeels hetzelfde, met weinig kansen aan beide kanten.’

Opstelling TAVV:
Rodney Pater; Jesse Modderaar (Luke van Veen), Lars van der Pijl ©, Yannick Otto, Randy Verwoerd; Sebastiaan van der Voorn, Donny van der Neut, Jeffrey Pieterse (Mike Keijzer); Eric van den Hout (Robin van Koert), Yoeri Looyestein (Bjorn Valentijn), Dorus Boddeke (Lyndon de Bruijn)

Bekijk hier de uitslagen en de stand

Archieffoto Kees Verhaar

Zevenhoven blameert zich tegen hekkensluiter

Aarlanderveen klimt naar tweede plaats