Aarlanderveen klimt naar tweede plaats

Waddinxveen | Door een 1-2 overwinning op Be Fair is Aarlanderveen naar de tweede plaats op de ranglijst gestegen. Voetballend was het een keer wat minder, wel werd er door de ploeg van Sander van Dijk voor elke meter hard gestreden wat uiteindelijke een terechte overwinning opleverde.

Van Dijk: ‘We kwamen na één minuut al met 0-1 voor. Een goede voorzet van Davey Grimmelius werd goed meegenomen door Thom Nouwens die vervolgens rustig afgewerkt. Verder was het in de eerste helft heel slordig gespeeld en hadden we last van de moeilijke omstandigheden. Be Fair maakte dan ook terecht de 1-1 vlak voor rust.’

‘Dit was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen, desondanks hadden we de wedstrijd eerder moeten beslissen’

Sander van Dijk | Trainer Aarlanderveen

‘Na de rust startten we weer goed en kwamen we in de vijftigste minuut door een terechte penalty, afgewerkt door Thom Nouwens, wederom aam de leiding. Daarna zijn we niet meer in de problemen gekomen. Het niveau ging wel wat omhoog, maar dit was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen. Desondanks hadden we de wedstrijd eerder moeten beslissen. Wel hebben we keihard gewerkt en dat is enige wat je kan doen als het aan de bal wat minder is. Al met al een terechte overwinning en we staan er netjes bij denk ik.’ En met laatstgenoemde doelt Van Dijk uiteraard op de stand, aangezien ze slechts vier punten minder hebben dan koploper FC Oudewater, dat gisteren de eerste periode pakte na een 1-4 overwinning bij Gouda. Volgende week komt VVSB op bezoek op het Polderpark en hoopt men de tweede periode goed te starten.